En stund senare

Som jag skrev i förra inlägget tog det ett tag att få igång alla servrar och tjänster. Nu i efterhand, när jag vet hur det går till, så skulle det cirka en halvtimme tillsammans med OS-installationen. Det är charmen med Linux, rätt som det var sätter det sig och går undan. Hur funkar uppsättningen dock?
Helt okej får jag medge. Den tjänst, eller docker rättare sagt, som jag har mest problem med är rutorrent. Av någon anledning hänger den sig med jämna mellanrum och ett par stycken torrents slutar fungera. Problemet åtgärdas genom att starta om dockern men jag har inte hittat anledningen till problemet.
Plex funkar bra, more or less. Det har hängt sig färre gånger än tidigare nämnda men det har hänt att jag fått starta om den också. Det är bara jag som använder tjänsten hemma så det är inga problem, finns ingen som kan gnälla än jag. Det är väl ett problem i sig förresten.
Oavsett vad är jag nöjd, Microservern är ett litet kraftpaket och väl värd pengarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *