Tiden som finns oss tillhanda

Folk i min närhet fyller 30 och i slutet av året är det min tur. Ett årtal som är det nya 20, har jag hört, men faktum kvarstår att 30 är 30. En känsla finns av att vissa saker bör vara avklarade vid den tidpunkten men riktigt vad vet jag inte. Den fysiska kropp vi har når sin peak vid 25 har jag för mig att jag läst någonstans, tänker mig att förruttnelsen börjar strax därefter. Nåja, människan har säkert nya biologiska förutsättningar med tanke på all mat och medicin som finns nu för tiden så den processen går säkert med plus/minus ett par år.
Tills jag kommer på vad som ska göras med den tid som finns kvar så drar jag lite Netflix och kaffe. Får även se till att hålla gymbesöken reguljära som jag gjort de senaste två veckorna så ska det nog ordna sig med allt.
Skulle behöva tapetsera om rummet och sätta upp lite hyllor men det väntar jag lite med. Först ska vardagsrummet få sig en soffjävel med tillhörande fåtölj och fotdyna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *