Final Fantasy XV – 72 timmar senare

Det tog runt 55 timmar att varva spelet men inte att bli klar med det. Har fortfarande en massa saker att göra, men så här 72 timmar senare känner jag för att lägga spelet åt sidan. Åtminstone för en stund. Är fortfarande sugen på att fortsätta spela men då huvudstoryn är klar, och det kommer komma ut extramaterial med tiden, så ska jag ge andra spel en chans.
Lyssnade på P3-spel idag där de flesta av dem sågade spelet och klagade på att det inte levde upp till deras förväntningar. Vissa av dem förväntade sig även ett annat spel än det de fick och då är det klart att de blev missnöjda. Jag förväntade mig inte så mycket däremot och blev positivt överraskad. Ett av de bättre spelen jag lirat och att jag lagt ner 72 timmar på det säger en del.
Det var väl det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *