Spelförberedelse

Det händer en del på den så kallade ’scenen’ för konsoler. PS Vita har fått sin HENkaku (numera TaiHENkaku), 3DS är fullkomligt upplåst med A9LH och PS4 är på väg att knäckas om man får tro ett gäng kineser och en warez-grupp som verkat sedan 90-talet. Vad som händer med PS4:an mer konkret återstår att se men jag är hoppfull. Det nämndes även att XBOX One ska vara nära någonting stort så även där får vi se vad som händer.
En annan kategori är WiiU, Nintendos på ett sätt svarta får. Konsolen har inte sålt särskilt bra och har produktionsstoppats från och med den här veckan. Kan tyckas tråkigt men det är business as usual och de förbereder sig för sin nya konsol Switch som ska släppas nästa år. Trots konsolens motgångar har folk arbetat febrilt med att låsa upp konsolen. De har lyckats rätt bra och numera går det att installera och boota en s.k. RedNAND precis som i början av 3DS-hacken (mer om detta i ett senare inlägg).
Jag ska köpa ett 64gb SD-kort imorgon så att jag i helgen kan testa den metod som finns ute just nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *