Förändringens vindar

Får se vad jag bestämmer mig för att använda den här sidan till framöver, har höststädat lite och alla gamla inlägg är som bortblåsta. Ja, de ligger i förvaring för läsning under de stunder man har druckit lite för mycket och känner sig nostalgisk. De stunder som brukar sluta med att man tänker ”Hur fan kunde jag skriva något sånt där?”, ”Var det så jag kände mig under den tiden?” och den klassiska ”Ska jag spy innan jag går och lägger mig eller dricka vatten?”.
Innan jag packade ner allt gammal så hann jag med att brottas lite med wordpress, så mitt tema ser lite ut som en skadeskjuten albatross. Vit, sne men ändå mjuk för ögat. Det är lite max-width-värden här och lite !important där med diverse floats flytande i css-mallen som om stormen Matthews dragit fram. Det ser inte snyggt ut under huven men det verkar funka så länge. Tycker inte wordpress är så smidigt att arbeta med även om jag förstått principen med child-teman som skriver över underliggande tema utan att bloggen får psykbryt. En bra metod får jag hålla med om men resten är lite hej kom och hjälp mig just nu. Klarnar väl med tiden.
Får se om det går att implementera lite AngularJS och Bootstrap, då skulle jag kunna få till lite schyssta trix vilket får bloggen att andas 2016 och se ut som alla andra moderna sidor där ute på nätet. Just nu har flyttlasset kommit fram men det ligger några flyttlådor kvar på E4:an. Vänligen håll korpgluggarna öppna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *